Elisabeth Aurstad Riksen, Bygdøy allé 58b 0265 Oslo kunde@tannlege-ar.no   22448613   Lørdag, 25. november 2017

Ansatte


Elisabeth Aurstad Riksen

Innehaver og ansvarlig for den daglige driften. Uteksaminert tannlege cand. odont. (DDS) ved Det odontologiske fakultet, Universitet i Oslo i 1995. Tannlege i privat praksis fra 1995. Også deltidsansatt som offentlig tannlege fra 1995 til 2000. Fra 1998 til 2000 ved spesial- og skadeavdelingen med også ansvar for å behandle pasienter i narkose ved Ullevål Universitetssykehus. Ansatt som instruktørtannlege ved Institutt for klinisk odontologi (IKO) fra 2000 til 2002. Har godkjenning for å utføre implantatprotetikk på trygdens regning etter gjennomført videreutdannelse ved Haukeland Sykehus i Bergen i 2010.

Doktorgrad fra avdeling for biomaterialer der hun de senere årene har forsket på bioaktiv hardvevsregenarasjon. Avhandlingen het Effects of epigenetic and environmental factors on biomineralization, som danner basis for hennes doktorgrad Dr. odont. ved Det odontologiske fakultet, Universitet i Oslo i 2011. Hun har en rekke publikasjoner i internasjonale tidsskrifter.

Alexandra Miazina

Tannlege ansatt siden sommeren 2008. Ferdigutdannet tannlege ved Det odontologiske fakultet, Universitet i Oslo i 2007. Hun har erfaring med behandling av pasienter både i privat offentlig praksis og har tidligere erfaring fra tannlegevakten i Oslo. Arbeidet med forskning knyttet til prosjektet “Mekanisk stimulert benvekst” med hovedvekt på proteomics relatert til differensiering og vekst av mesenkymale celler og “Emalje matrix stimulert osseointegrasjon av titan implantater” som var utført under veiledning av stipendiat Elisabeth A. Riksen og professor Janne E. Reseland.

Siri Beate Åberg

Tannlege med delstilling som instruktørtannlege tilknyttet Odontologisk Fakultet ved Universitet i Oslo. Hun mottar nye pasienter og har jobbet i praksisen siden 2010.

Leina Heen


Tannlegesekretær med lang erfaring. Tidligere ansatt hos tannlegene Birkeland.

Utskriftsvennlig versjon  
Elisabeth Aurstad Riksen Tannlegesenter. WHOIS informasjon